Onderstaande lezing wordt georganiseerd door het ss Rotterdam

Lezing kapitein Schoonderbeek:

Maandag 20 januari 2020 geeft Kapitein Albert Schoonderbeek weer zijn vertrouwde nieuwjaarslezing over het ss Rotterdam. Hij heeft aangekondigd om dit jaar een lezing te geven over het onderwerp: “Het ss Rotterdam in papierwerk”.

Heb je andere vragen die je beantwoord wil hebben, geef dan alsjeblieft vóór 10 januari deze door aan Martijn of zijn vervanger zodat we Dhr. Schoonderbeek kunnen mailen en hem kunnen vragen om jouw verzoek uit te zoeken en in zijn presentatie te verwerken.

Datum:       Maandag 20-1-2020

Tijd:          10.00 - 12.30 uur

Locatie:      Odysee

Graag vooraf even aanmelden indien je er bij wenst te zijn.

Uiteraard zijn bij deze lezing ook de gidsen, Radiozendammateurs en de mannen van “De Vrienden” en de leden van vereniging “De Lijn” van harte welkom!!