Evenementgegevens

• Datum:
  • Categorieën:

Nostalgische dagtocht vanuit Rotterdam naar RTM-museum Ouddorp en boottocht op het Grevelingenmeer.

Voor de vaartocht met De Elbe in juni j l. hebben wij veel leden teleur moeten stellen vanwege de beperkte beschikbare plaatsen.
Dit jaar is de tweede excursie een verzorgde bus, stoomtram, lunch en boottocht vanuit Rotterdam naar Ouddorp en het Grevelingenmeer.
Een bezoek aan het RTM museum met aansluitend een nostalgische rit per stoomtram over de Brouwersdam naar Middelplaathaven. Van hier een vaartocht met het MPS Grevelingen.

Programma

09.35 Aankomst RTM-museum bus bij Pannenkoekenhuis Oude Maas parkeerplaats Achterzeedijk 9,2991SB Barendrecht.
Het is vrij parkeren op parkeerplaats Achterzeedijk 9 Barendrecht.
Let op: gewijzigde opstapplaats vanwege sluiting vroegere opstapplaatsen.

09.50 uur Vertrek RTM bus naar metrostation SLINGE Rotterdam.

10.10 uur Aankomst RTM bus bij metrostation SLINGE.
Bus staat op de bussenparking naast het station aan de Zuiderparkweg.

10.25 uur Vertrek RTM bus naar museum in Ouddorp.

12.15 uur Aankomst museum met rondleiding en uitgebreide lunch.

13.30 uur Vertrek rit per stoomtram vanaf remise door o a. de duinen van Goeree.

14.15 uur Vertrek MPS Grevelingen vanuit Middelplaathaven voor rondvaart.

16.10 uur Aankomst MPS Grevelingen in Middelplaathaven en retour per RTM bus naar Rotterdam metrostation SLINGE en aansluitend parkeerplaats Pannenkoekenhuis Barendrecht.
Verwachte retour aankomsttijden ca. 17.30 uur.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze bijzondere uitgebreide dagexcursie bij evenementen@verenigingdelijn.nl

Partners zijn ook welkom.

Om teleurstellingen te voorkomen, alleen betalen na ontvangst van onze bevestiging voor deelname.

Na aanmelding krijgt u een bevestiging en verzoek tot betaling om aansluitend uw bijdrage van € 45,= overmaken op NL51INGB 0000 1750 60 t.n.v. De Lijn Rotterdam onder vermelding: RTM excursie en lidnummer.