nieuwjaar

Onze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op het ss Rotterdam op 20 januari 2019 op het Upper Promenadedeck van 13 uur tot 17 uur. Uitsluitend toegankelijk voor leden van Vereniging "De Lijn" op vertoon van hun nieuwe ledenpas.
Partner of één introducé  is van harte welkom. Ingang via het B-deck (Ingang 3), waar ook de garderobe is.

Gezellige muziek in de Grand Ballroom; in de Smoking Room zijn enkele winkeltjes aanwezig en ruimte voor een rustig gesprek. Ook kan daar een uitrijkaart gekocht worden.

Wel even aanmelden bij binnenkomst op het Upper Promenadedeck.

Voor een overnachting voor of na de nieuwjaarsreceptie kunt u op het ss Rotterdam een 2-persoonskamer reserveren onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer voor Euro 99,00 incl. ontbijt  maar exlcl. 4,5% stadsbelasting.