nieuwjaar

Onze nieuwjaarsreceptie vindt plaats op het ss Rotterdam op 20 januari 2019 op het Upper Promenadedeck van 13 uur tot 17 uur. Uitsluitend toegankelijk voor leden van Vereniging "De Lijn" op vertoon van hun nieuwe ledenpas.
Partner of één introducé  is van harte welkom. Ingang via het B-deck (Ingang 3), waar ook de garderobe is.

Gezellige muziek in de Grand Ballroom; in de Smoking Room zijn enkele winkeltjes aanwezig en ruimte voor een rustig gesprek. Ook kan daar een uitrijkaart gekocht worden.

Wel even aanmelden bij binnenkomst op het Upper Promenadedeck.

Voor een overnachting voor of na de nieuwjaarsreceptie kunt u op het ss Rotterdam een 2-persoonskamer reserveren onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer voor Euro 99,00 incl. ontbijt  maar exlcl. 4,5% stadsbelasting.

Wederom organiseert Vereniging “de Lijn” samen met het ss Rotterdam in het winterseizoen voor het derde jaar op rij lezingen..

In de periode november 2018 t/m maart 2019 zijn er op de laatste zaterdag van de maanden november, december, januari, februari en maart weer lezingen aan boord van het s.s. "Rotterdam" over de geschiedenis van de Holland-Amerika lijn (HAL ).
De lezingen beginnen om 14.00 uur; ss Rotterdam zorgt voor koffie en thee. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Lezing op het ss Rotterdam op 26 januari 2019 om 14.00 uur

De lezing van 26 januari 2019 heeft als thema "De HAL in de Hoek" en handelt over de periode dat de HAL-schepen aanlegden aan een steiger in Hoek van Holland.
Gastspreker:  Henk van der Lugt (oud-stuurman van de HAL).

Het spijt ons zeer te moeten melden dat onze hoofdredacteur Ronald J. de Jong sinds 1 oketober 2018 zijn functie binnen onze vereniging en ons blad HALLO tijdelijk niet kan uitoefenen door een ziekenhuisopname en operatie in het V.U. in Amsterdam.  Wij verzoeken u dringend om vanaf heden geen berichten en/of kopij naar zijn emailadres te  sturen, maar alles te zenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Het bestuur zal dan voor verdere verwerking en afhandeling zorgdragen.

Wij houden u van het verdere verloop op de hoogte.

Dank voor uw medewerking.

Bestuur vereniging De Lijn

H. Boutkam (overleden op 9 januari 2019)

Het bestuur heeft haar medeleven betuigd

Leden van Vereniging "De Lijn" ontvangen een korting op deze rondleiding. Zij betalen Euro 9,00 p.p. in plaats van Euro 12,50 p.p. De korting geldt voor het lid op vertoon van de ledenpas en 1 introducé.